Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Κερατέα 2-3

Σπουδαία ανατροπή που έμεινε μισή για το Παγκράτι απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Κερατέας και ήττα με 2-3 στις λεπτομέρειες.

Σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο Κλειστό του ΜΕΤΣ με αρκετό κόσμο και υπό το βλέμμα του πρώην προπονητή του ΑΟ Παγκρατίου, Κώστα Αρσενιάδη, που βραβεύτηκε από τα διοικητικά στελέχη της ομάδας πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, Παγκράτι και Κερατέα αναμετρήθηκαν σε έναν πολύ ωραίο αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον διαγώνιο τους και εκμεταλλεύτηκαν τα αρκετά λάθη της ομάδας μας, που φάνηκε λίγο αγχωμένη στην έναρξη της αναμέτρησης.
Με λύσεις από τον πάγκο και σε εξαιρετική ημέρα, τον Ζαχαρόπουλο και τον Ζαρίφη, το Παγκράτι μείωσε σε 25-22, διαμορφώνοντας το 2-1.
Με όπλο το σερβίς και την άμυνα, η ομάδα μας κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 16-11 του τέταρτου σετ, σε 25-22 και να εξασφαλίσει έναν υπερπολύτιμο πόντο για τη μάχη του Πρωταθλήματος.
Στο τάι μπρέικ, οι δυο ομάδες προσέφεραν υψηλό θέαμα τα μεγάλα ράλλυ διαδέχονταν το ένα το άλλο. Η ένταση ήταν μεγάλη όπως και το διακύβευμα, με χαρακτηριστική την ένταση που δημιουργήθηκε στο 7-6 λόγω αμφισβητούμενης φάσης και η οποία οδήγησε στην αποβολή του προπονητή μας, Σάββα Λοιζίδη. Οι παίκτες του Παγκρατίου δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν την προσπάθειά τους. Το τελικό 14-16 αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στους παίκτες και τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια. Στα μελανά σημεία της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του Ανδρέα Σιημητρά στο τρίτο σετ.

Για την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας ταξιδεύει στην Κρήτη, σε ένα γνώριμο για εκείνη γήπεδο, όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία την περασμένη χρονιά, για να αντιμετωπίσει τον ν. ΟΠΕ Ρεθύμνου για ένα ακόμα ντέρμπι.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2-3
Σετ: 19-25, 18-25, 25-22, 25-22, 14-16
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Θ. Νικολάου , Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Ι. Τραγάκης, Γ. Παππάς, Γ. Μαρκόπουλος (Λ)

More in Βόλεϊ