Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Ρέθυμνο – Παγκράτι 3-2

Με ένα πόντο στις αποσκευές της επέστρεψε η αποστολή του ΑΟ Παγκρατίου από το Ρέθυμνο μετά την ήττα με 3-2 σετ απέναντι στην τοπική ομάδα.

Σε μια αναμέτρηση που το Παγκράτι είχε μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, οι παίκτες της ομάδας μας θα πρέπει να είναι μάλλον ευχαριστημένοι που δεν έφυγαν με άδεια χέρια. Στα δύο πρώτα σετ, οι παίκτες μας δεν φαίνονταν να βρίσκονται στο γήπεδο, με χαρακτηριστικά τα οκτώ (😎 χαμένα σερβίς του πρώτου σετ. Τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο και δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα στην επίθεση, με λογική συνέπεια το Ρέθυμνο να προηγηθεί με 2-0, σχετικά εύκολα (25-22 και 25-16).
Στο τρίτο σετ, τα λάθη περιορίστηκαν και με αξιόπιστη επιθετική λύση τον διαγώνιο της ομάδας, Θωμά Νικολάου, το Παγκράτι πέρασε στην αντεπίθεση και μείωσε σε 2-1 με 26-28.
Η συνέχεια ήταν ανάλογη, καθώς τη θέση της έλλειψης υπομονής στην επίθεση, πήρε η ένταση και το πάθος από τους παίκτες μας, οι οποίοι ισοφάρισαν σε 2-2 με 25-23.
Το τάι μπρέικ εξελίχθηκε σε μάχη διαγωνίων, με αυτόν του Ρεθύμνου να κάνει αψεγάδιαστη εμφάνιση και να είναι τελικά η ειδοποιός διαφορά των δύο ομάδων.

Με την ήττα αυτή, το Παγκράτι παραμένει σε τροχιά τετράδας και αναμένει τα αποτελέσματα της επόμενης αγωνιστικής (23/12), προκειμένου να οριστικοποιηθεί η θέση που θα λάβει στη διακοπή του Πρωταθλήματος πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ερμή Πατρών στις 06/01 στο Κλειστό του ΜΕΤΣ.

ν. ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-1
Σετ: 25-22, 25-16, 26-28, 23-25, 15-12
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Θ. Νικολάου , Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Ι. Τραγάκης, Γ. Παππάς, Γ. Μαρκόπουλος (Λ)

More in Βόλεϊ