Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Ερμής Πάτρας 3-0

Επιστροφή στις νίκες για το Παγκράτι που επικράτησε εύκολα επί του Ερμή Πατρών με 3-0 σετ, στον πρώτο αγώνα του 2024, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Σάββα Λοιζίδη επέστρεψαν από την αποχή τριών εβδομάδων γεμάτοι όρεξη και αρκετά διαβασμένοι για το μεγάλο ντέρμπι της 11ης Αγωνιστικής απέναντι στον Ερμή. Από τον πρώτο πόντο, η ομάδα μας πίεσε στο σερβίς και έδειξε μεγάλη αποτελεσματικότητα στο μπλοκ-άμυνα με αποτέλεσμα να κτίσει μια διαφορά πέντε (5) πόντων την οποία διεύρυνε μέχρι την κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-18.
Στο δεύτερο σετ, οι φιλοξενούμενοι εντόπισαν την αδυναμία του Παγκρατίου στην υποδοχή και χάλασαν το παιχνίδι της ομάδας μας κατορθώνοντας να πάρουν διαφορά τεσσάρων (4) πόντων. Ωστόσο, η ομάδα μας με βοήθειες από τον πάγκο ισορρόπησε στο σετ και με σερί πόντων έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου σετ με 25-21.
Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν αντίδραση στην αντεπίθεση του Παγκρατίου και το κατά διαστήματα εξαιρετικό βόλλεϋ που έπαιξε. Η διπλή αποβολή του Κωνσταντίνου Καρρά και του αντίπαλου πασαδόρου που διαπληκτίστηκαν προς το τέλος της αναμέτρησης δεν μπορούσε να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα της ομάδας μας.

Με τη νίκη αυτή το Παγκράτι προσπέρασε τον Ερμή στο βαθμολογικό πίνακα και έμεινε μόνο τέταρτο με 20 βαθμούς σε 10 αγώνες, έχοντας μπροστά του μόνο την ΑΕ Αρμενίων, τον ν. ΟΠΕ Ρεθύμνου και το ΓΣ Κερατέας. Για την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας υποδέχεται την ΑΕ Αρμενίων στο Κλειστό του ΜΕΤΣ για ένα ακόμα ντέρμπι.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ 3-0
Σετ: 25-18, 25-21, 25-16
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Γ. Παππάς (Α), Θ. Νικολάου, Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Ι. Τραγάκης, Δ. Στραγαλάς

More in Βόλεϊ