Connect with us

Ανακοινώσεις

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Αρμενική Πειραιώς 1-3

Την πέμπτη φετινή της ήττα γνώρισε η ομάδα του ΑΟ Παγκρατίου, που δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Αρμενικής Πειραιώς και έφυγε με άδεια χέρια από το Κλειστό του ΜΕΤΣ.

Η εικόνα της ομάδας μας ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, αντιμετώπισε, όμως, αρκετά προβλήματα στην υποδοχή και δεν μπόρεσε να “βάλει δύσκολα” στους φιλοξενούμενους. Η αναμέτρηση ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Σάββα Λοϊζίδη, αφού σε μπλοκ και side out παιχνίδι έμοιαζε ασυναγώνιστη. Τη διαφορά στο πρώτο σετ έκανε ο διαγώνιος της ΑΕ Αρμενίων, ο οποίος βρέθηκε στη θέση του σερβίς στο 16-14 και έφυγε στο 16-20, κατορθώνοντας να σημειώσει 4 άσσους. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, παρότι μείωσε στο σκορ και βρέθηκε πίσω με 1-0, και 25-21. Στο δεύτερο σετ, οι παίκτες του Παγκρατίου ξεκίνησαν δυνατά και οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι ως το 12-12. Ο προπονητής μας αναζήτησε βοήθειες από τον πάγκο και ανακάτεψε την τράπουλα χωρίς, όμως, το επιθυμητό αποτέλεσμα, με συνέπεια η Αρμενική να προηγηθεί με 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχοι βρήκαν αντίδραση και με όπλο και πάλι το μπλοκ και την άμυνά τους, βρίσκονταν μπροστά στο σκορ. Το σερβίς της Αρμενικής προβλημάτισε και πάλι την υποδοχή της ομάδας μας, χωρίς όμως αυτό να καταστεί αρκετό για να πανηγυρίσουν τη νίκη με αποτέλεσμα το σετ να καταλήξει στο Παγκράτι με 29-27. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο τέταρτο σετ, με τους παίκτες μας να μένουν κοντά στο σκορ, χωρίς όμως να καταφέρνουν να φτάσουν στην ισοφάριση και σε έναν πολύτιμο βαθμό.

Η ΑΕ Αρμενίων ήταν η πρώτη ομάδα που φεύγει με καθαρό τρίποντο από το Κλειστό του ΜΕΤΣ τη φετινή χρονιά. Το Παγκράτι παραμένει στην τέταρτη θέση και εντός στόχων με 20 βαθμούς, επτά (7) μακριά από την τρίτη θέση και το ν.ΟΠΕ Ρεθύμνου. Την κούρσα συνεχίζει να οδηγεί η Κερατέα και ακολουθεί η Αρμενική Πειραιώς, ενώ στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Πετρούπολη και η Μυτιλήνη. Για την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας ταξιδεύει στην Μυτιλήνη για να αγωνιστεί με την τοπική ομάδα σε μια άκρως επικίνδυνη και σημαντική αναμέτρηση.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ 1-3
Σετ: 21-25, 14-25, 29-27, 23-25
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Γ. Παππάς (Α), Θ. Νικολάου, Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Ι. Τραγάκης, Δ. Στραγαλάς

More in Ανακοινώσεις