Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Μυτιλήνη – Παγκράτι 0-3

Πολύ μεγάλη και δύσκολη νίκη για την ομάδα του ΑΟ Παγκρατίου που ταξίδεψε στο νησί της Μυτιλήνης και κατόρθωσε να φύγει αλώβητο από μια δύσκολη έδρα με 3-0 σετ.

Σε μια αναμέτρηση που οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν νωχελικά κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ παρά τα πολλά λάθη του πρώτου σετ. Η Άθληση Μυτιλήνης ρισκάροντας στο σερβίς έχτισε μια μικρή διαφορά τεσσάρων (4) πόντων με 18-14. Ο Σάββας Λοϊζίδης τόνωσε την ομάδα του με αλλαγές από τον πάγκο που έδωσαν ώθηση στα κρίσιμα σημεία του σετ και συνέδραμαν να προηγηθεί το Παγκράτι με 1-0 σετ, με την ελάχιστη διαφορά 25-23. Στο δεύτερο σετ, η εικόνα των δύο ομάδων δεν ήταν καλή και η ποιότητα παιχνιδιού έπεσε αρκετά. Το Παγκράτι, ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε τα καλά της διαστήματα και μπόρεσε να ξεφύγει με τρεις πόντους προς το τέλος του σετ, κάνοντας το 2-0 με 25-21. Στο τρίτο σετ, οι παίκτες του κόουτς Λοϊζίδη απελευθερώθηκαν και έπαιξαν καλύτερο βόλεϊ, δίνοντας την ευκαιρία να δοκιμαστούν διάφορα στοιχεία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Με την καθαρή αυτή νίκη, το Παγκράτι εδραιώθηκε στην 4η θέση, αφού ξέφυγε με πέντε (5) πόντους από τον 5ο στη βαθμολογία Ερμή Πατρών, ενώ μείωσε την απόσταση από το 3ο Ρέθυμνο που υπέστη ήττα στο κρητικό ντέρμπι κόντρα στο Ηράκλειο. Για την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας υποδέχεται τη φορμαρισμένη ΓΕ Ηρακλείου στο Κλειστό του ΜΕΤΣ (Σάββατο, 13:30) για έναν ακόμα πολύ κρίσιμο αγώνα, καθώς υπενθυμίζουμε ότι το Ηράκλειο είναι η μόνη ομάδα εκτός τετράδας που έχει κερδίσει το Παγκράτι στον πρώτο γύρο.

ΑΣ ΑΘΛΗΣΗ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 0-3
Σετ: 23-25, 21-25, 21-25
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Γ. Παππάς (Α), Θ. Νικολάου, Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Δ. Στραγαλάς

More in Βόλεϊ