Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΠΣΑ: Παγκράτι – Πανθησειακός 1-0

Ακόμα ένα «τρίποντο» για το τμήμα Ποδοσφαίρου, το οποίο επικράτησε με 1-0 του Πανθησειακού και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή του ομίλου.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα και παρότι ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν την ανάπαυλα, με τον Κωνσταντινίδη να εκμεταλλεύεται την ασιστ του Ξενόπουλου και να πετυχαίνει το 1-0 στο 42′.
Η ομάδα μας, η οποία είχε και δοκάρι στο 57ο λεπτό με τον Ακριτίδη, έδωσε περισσότερη προσοχή στα «μετόπισθεν» στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της μέχρι τέλους, κατακτώντας 3 πολύτιμους βαθμούς.

Παγκράτι – Πανθησειακός 1-0 (1-0)
Σκόρερ: 42′ Κωνσταντινίδης / –
Διαιτητές: Γκίκας, Παπαπαύλου-Κοκκίνης
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Καρτσαγκούλης, Κουτσοχρήστος, Κουρουπάκης, Φωτιάδης, Νάνος (55′ Λικσκεντάι), Στεργιόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος (78′ Καρακίτσιος), Ακριτίδης, Συμβουλίδης (66′ Ρίζος)
ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ (Πάνος Γούτης): Βενιανάκης, Λούκα, Νίκογλου, K. Θεοχαρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Χρυσαφίδης, Χριστοδούλου (70′ Στακάι), Κατσιγιάννης, Πλάκας (26′ λ.τρ. Γκιρλέμης), Γ. Θεοχαρόπουλος (78′ Στρέφι), Λαμπίρης.

More in Ποδόσφαιρο