Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Ηράκλειο 3-0

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε το σύνολο του Σάββα Λοϊζίδη που επιβλήθηκε με 3-0 επί της ΓΕ Ηρακλείου και πήρε τη ρεβάνς για την ήττα στο Ηράκλειο στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος.

Η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, με κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Ρέθυμνο, και “έβαλε δύσκολα” στο Παγκράτι. Το σάιντ άουτ κυριαρχούσε στο πρώτο σετ με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο. Η ομάδα μας, όμως, φάνηκε πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία του σετ και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που έδωσε το Ηράκλειο με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 1-0 σετ (27-25). Με κορυφαίους τους ακραίους της ομάδας, οι γηπεδούχοι στο δεύτερο σετ μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για το τρίποντο. Έχτισαν μια διαφορά τεσσάρων πόντων την οποία διατήρησαν και μεγάλωσαν κατά τη διάρκεια του σετ κάνοντας το 2-0 με 25-17. Στο τρίτο σετ, το Ηράκλειο προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, κάνοντας ένα επιμέρους σκορ 4-0 προς τα μέσα του σετ. Το Παγκράτι, ωστόσο, είχε απάντηση και με βελτιωμένη την υποδοχή και το σερβίς δεν αντιμετώπισε προβλήματα με το τελικό 3-0 να αντικατοπτρίζει και την εικόνα του παιχνιδιού.

Με τη νίκη αυτή, το Παγκράτι πλησίασε ακόμα περισσότερο την τρίτη θέση και το Ρέθυμνο που υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην Κρήτη από το Φοίβο. Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα μας, το Σάββατο (03/02) απέναντι στο Φοίβο Μελισσίων εκτός έδρας, σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 3-0
Σετ: 27-25, 25-17, 25-17
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Γ. Παππάς (Α), Θ. Νικολάου, Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Μ. Ντινόπουλος, Θ. Λέπουρας, Ι. Τραγάκης, Δ. Στραγαλάς, Γ. Σεβαστός (Λ)

 

More in Βόλεϊ