Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Γλυφάδα 3-2

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο ΑΟ Παγκρατίου με 3-2 σετ κόντρα στην πιο φορμαρισμένη και ενισχυμένη ομάδα της Κατηγορίας. Με τη νίκη αυτή, το Παγκράτι έφτασε τις δέκα νίκες τη φετινή αγωνιστική περίοδο και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην είσοδο στα play off του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η Γλυφάδα, που ενισχύθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με παίκτες υψηλού επιπέδου και προερχόταν από δύο μεγάλες νίκες απέναντι σε Κερατέα (1η) και Ρέθυμνο (3ο), δεν μπόρεσε να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της στο ΜΕΤΣ. Η ομάδα του Σάββα Λοϊζίδη παρουσιάστηκε διαβασμένη και ψύχραιμη στα δύσκολα, και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στο νήμα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, παίζοντας το τέλειο σετ, με άμυνα και μεγάλα ποσοστά στην επίθεση, και βρέθηκαν να προηγούνται με 1-0 σετ και 25-18. Στο δεύτερο σετ, οι παίκτες μας προσαρμόστηκαν στο παιχνίδι του αντιπάλου και μπόρεσαν να περιορίσουν τις επιλογές του πασαδόρου, πιέζοντας από τη θέση του σερβίς.

Με το σκορ στο 1-1, οι παίκτες μας έμοιαζαν πιο φρέσκοι και εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη του αντιπάλου στο τρίτο σετ, με αποτέλεσμα να βρεθούν μπροστά με 2-1 σετ και 25-15. Η Γλυφάδα έβγαλε αντίδραση και πίσω από το τρομερό σερβίς της έκανε ένα επιμέρους 10-0 στο τέταρτο σετ, στερώντας από το Παγκράτι την ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο. Στο τάι μπρέικ, το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τις δύο ομάδες να παίζουν εξαιρετικά το side-out παιχνίδι. Στις κρίσιμες στιγμές και με το σκορ στο 15-15, οι επιθετικές αποφάσεις των παικτών μας φάνηκαν καλύτερες από των αντιπάλων, με αποτέλεσμα να έρθει μια μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν από τους καλύτερους αντιπάλους του Πρωταθλήματος.

Για την επόμενη αγωνιστική, το Παγκράτι ταξιδεύει στην Πάτρα για ένα ακόμα ντέρμπι κόντρα στην Ολυμπιάδα, το Σάββατο στις 18:00.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΣΠ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 3-2
Σετ: 18-25, 25-21, 25-15, 10-25, 17-15
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Γ. Παππάς (Α), Θ. Νικολάου, Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Μ. Ντινόπουλος, Θ. Λέπουρας, Ι. Τραγάκης, Δ. Στραγαλάς, Γ. Σεβαστός (Λ)

More in Βόλεϊ