Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Ολυμπιάδα Πατρών – Παγκράτι 0-3

Με εμφατικό τρόπο πέρασε το Παγκράτι από τη δύσκολη έδρα της Ολυμπιάδας στην Πάτρα, αφού επικράτησε με 3-0 σετ και παρέμεινε στο κυνήγι της τρίτης θέσης του Πρωταθλήματος μετά την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που εκμεταλλεύτηκαν τα υψηλά ποσοστά υποδοχής τους και είχαν τη δυνατότητα να πιέσουν από τη θέση του σερβίς. Η Ολυμπιάδα δεν βρήκε απαντήσεις στα επιθετικά όπλα της ομάδας μας και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 25-22. Στο δεύτερο σετ, οι παίκτες του Σάββα Λοϊζίδη κυνηγούσαν στους πόντους μέχρι που λειτούργησε η άμυνα και το μπλοκ για να βγει το Παγκράτι από τη δύσκολη θέση και να κατακτήσει με σχετική ευκολία και το δεύτερο σετ με 25-21. Στο τρίτο σετ, η Ολυμπιάδα παρατάχθηκε με νεανικό σχήμα και θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς αθλητές της που με τον ενθουσιασμό τους και τα προσόντα τους προσπάθησαν να προβληματίσουν την ομάδα μας. Οι παίκτες μας, όμως, παρέμειναν πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο και με όπλο το σερβίς και το μπλοκ έφτασαν σε μια καθαρή νίκη με 3-0 σετ.

Με τη νίκη αυτή, το Παγκράτι έπιασε στην τρίτη θέση το Ρέθυμνο (34β.) που τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Πετρούπολης, ενώ απομακρύνθηκε από τον πέμπτο πλέον Ερμή Πάτρας (23β.). Το ερχόμενο Σάββατο (24/02, 13:30), η ομάδα μας υποδέχεται την φορμαρισμένη Πετρούπολη που πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα σε μια αγωνιστική που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 0-3
Σετ: 22-25, 21-25, 15-25
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Γ. Παππάς (Α), Θ. Νικολάου, Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Δ. Στραγαλάς, Γ. Σεβαστός, Μ. Ντινόπουλος

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Βόλεϊ