Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΠΣΑ: Νίκη Αλίμου – Παγκράτι 3-2

Την πρώτη του ήττα μετά από σχεδόν τρεις μήνες γνώρισε το τμήμα Ποδοσφαίρου, με 3-2 απέναντι στη Νίκη Αλίμου, εκτός έδρας.

Η ομάδα μας ήταν αυτή που δημιούργησε την πρώτη φάση του αγώνα με τον Ακριτίδη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 6ο λεπτό, αλλά η Νίκη ήταν εκείνη που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, μετά από αυτογκόλ του Καρτσαγκούλη στο 21′, με το 1-0 να παραμένει μέχρι και το ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες μας πίεσαν αρκετά και δημιούργησαν αρκετές φάσεις. Αυτό που δεν κατάφερε στο 50ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης που σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά, το πέτυχε 6′ αργότερα, κάνοντας το 1-1. Η ομάδα μας έψαξε την ανατροπή, αλλά η Νίκη Αλίμου ήταν εκ νέου εκείνη που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 63′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Λααρούσι.
Οι αντίπαλοί μας έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 78ο λεπτό, με τον Λααρούσι να πετυχαίνει χατ-τρικ και να κάνει το 3-1.
Στο χρόνο που απέμενε, το Παγκράτι κατάφερε να μειώσει απλά στο τελικό 3-2 στο 94′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωνσταντινίδη.

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 3-2 (1-0)
Σκόρερ: 21′-63′-78′ Λααρούσι / 56′-94′(πεν.) Κωνσταντινίδης
Διαιτητές: Προδρομιάδης, Ρισσάκης-Κομάινερ
ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ (Γιώργος Μούτος): Παπαχρήστος, Φύτρος, Τούσα (90′ Ε. Σωτηρόπουλος), Καραμπής, Ντάμιαν, Μελάς, Γεωργαράκος (90′ Κ. Σωτηρόπουλος), Δήμος, Λασηθιωτάκης, Λααρούσι (80′ Καλομοίρης), Μαρκόπουλος (71′ Ντάπε)
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Στεργιώτης, Καρτσαγκούλης (71′ Τζωνς), Κουτσοχρήστος, Λικσκεντάι (46′ Καρακίτσιος), Κουρουπάκης, Νάνος, Στεργιόπουλος (85′ Κυριακού), Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος, Ακριτίδης, Θανέλλας.

ωτογραφία άρθρου από το soccerlive.gr

7 Comments

7 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Ποδόσφαιρο