Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Κερατέα – Παγκράτι 3-0

Βαριά ήττα και κακή εμφάνιση για το Παγκράτι, που ηττήθηκε με 3-0 σετ στην έδρα της Κερατέας.

Σε ένα παιχνίδι που θα θέλει γρήγορα να ξεχάσει, η ομάδα του Σάββα Λοϊζίδη δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στην Κερατέα. Η αναμέτρηση φάνηκε να ξεκινάει καλά και για τις δύο ομάδες, που πήγαιναν πόντο πόντο. Ωστόσο, στο 15-15 το σερβίς των φιλοξενούμενων δημιούργησε έντονα προβλήματα στην υποδοχή του Παγκρατίου και οι παίκτες μας έχασαν την ψυχραιμία τους και το καθαρό μυαλό στην επίθεση, με αποτέλεσμα η Κερατέα να κάνει ένα επιμέρους 10-3 και να προηγηθεί με 25-18. Το δεύτερο σετ φάνηκε να ολοκληρώνεται γρήγορα, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν μια διαφορά 7-1 πίσω από τα λάθη του Παγκρατίου και κατόρθωσαν να προηγηθούν με 2-0 σετ. Στο τρίτο σετ, η προβληματική εικόνα συνεχίστηκε, ενώ η Κερατέα δεν άφησε το πόδι από το γκάζι φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.

Με την ήττα αυτή το Παγκράτι θα παίξει τα ρέστα του για την τρίτη θέση, κόντρα στο Ρέθυμνο, το Σάββατο 9/03 στο Κλειστό του ΜΕΤΣ, ενώ ταυτόχρονα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα play-off της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-0
Σετ: 25-18, 25-19, 25-11
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Γ. Παππάς (Α), Θ. Νικολάου, Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Δ. Στραγαλάς, Γ. Σεβαστός (Λ), Μ. Ντινόπουλος, Ν. Ζαρίφης

3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Βόλεϊ