Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Πετρούπολη 2-3

Ήττα με 2-3 για τον ΑΟ Παγκρατίου, που έμεινε πίσω στη μάχη της τρίτης θέσης, μετά την επικράτηση της Πετρούπολης στο ΜΕΤΣ.

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Πετρούπολη που κατόρθωσε να φύγει με δίποντο από το Κλειστό του ΜΕΤΣ και αύξησε τις πιθανότητες παραμονής της σε αντίθεση με το Παγκράτι που μένει πλέον μακριά από την τρίτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και χάλασαν την υποδοχή του Παγκρατίου που δεν έβρισκε επιθετικές λύσεις, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ με 1-0 (25-20). Στο δεύτερο σετ, η εικόνα της ομάδας μας συνέχιζε να μην είναι καλή και έτσι βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ (25-17). Ωστόσο, οι παίκτες του Σάββα Λοϊζίδη, ο οποίος ανακάτεψε την τράπουλα, βρήκαν τις δυνάμεις να επανέλθουν στο ματς και να ισοφαρίσουν σε 2-2. Με παρακαταθήκη τα δύο κερδισμένα σετ, το Παγκράτι μπήκε δυνατά στο τάι-μπρεικ και προηγήθηκε με 5-0 και 12-9. Τα προβλήματα, όμως, στην υποδοχή επανήλθαν και η ομάδα μας δεν κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι όταν έπρεπε, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 15-13.

Επόμενη αναμέτρηση, η δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στην έδρα της Κερατέας, που γκρεμίστηκε από την κορυφή, για πρώτη φορά φέτος, μετά την ήττα της από το Ρέθυμνο με 3-1 σετ.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-3
Σετ: 20-25, 17-25, 25-18, 25-22, 13-15
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Γ. Παππάς (Α), Θ. Νικολάου, Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Δ. Στραγαλάς, Γ. Σεβαστός (Λ), Μ. Ντινόπουλος, Ν. Ζαρίφης

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Βόλεϊ