Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Αρμενική – Παγκράτι 2-1 (3-0, 1-3, 3-1)

Σε μια σειρά που έκρινε την πορεία της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, το Παγκράτι έκανε μεγαλειώδη προσπάθεια να κατακτήσει την πρόκριση στον Τελικό του Πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και να διεκδικήσει την άνοδο στην Pre League, αλλά… έμεινε από “καύσιμα”.

Η ομάδα μας μπήκε μαγκωμένη στον πρώτο αγώνα, ο οποίος αποτέλεσε και μια νέα συνθήκη, δεδομένου ότι αγωνιζόταν Τετάρτη απόγευμα, μετά από ταξίδι στην Πάτρα μόλις τρεις (3) ημέρες μετά την επιστροφή της. Στα δύο πρώτα σετ, το Παγκράτι προσπαθούσε να βρει απαντήσεις στα επιθετικά όπλα της Αρμενικής και δη, στο διαγώνιό της, που είχε πολύ υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας σε όλα τα παιχνίδια. Στο τρίτο σετ, η ομάδα μας στάθηκε επάξια και έδωσε υποσχέσεις για τη συνέχεια της σειράς.

1ο Παιχνίδι

ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-0
Σετ: 25-19, 25-17, 28-26

Για το δεύτερο παιχνίδι, το σκηνικό μεταφέρθηκε στο Κλειστό του ΜΕΤΣ για ακόμα ένα κλασικό Σάββατο της σεζόν, με φίλους της ομάδας να δίνουν για ακόμη μια φορά το παρόν. Αυτή τη φορά, η Αρμενική ήταν εκείνη που δεν είχε απαντήσεις στο επιθετικό κρεσέντο του Παγκρατίου και στο υποδειγματικό τακτικό διάβασμα. Οι παίκτες του Σάββα Λοϊζίδη δεν έδωσαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και τους υποχρέωσε σε ήττα με 3-1 σετ.

2ο Παιχνίδι

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ 3-1

Σετ: 25-18, 26-24, 21-25, 25-18

Με ορμή από την τρομερή εμφάνιση στο ΜΕΤΣ, οι παίκτες μας μπήκαν πολύ δυνατά στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση της σειράς, και κατέκτησαν το πρώτο σετ. Η Αρμενική, όμως, βρήκε τον τρόπο να ανακάμψει σε μια αναμέτρηση που οι άμυνες εκατέρωθεν προσέφεραν πολύ πλούσιο θέαμα. Η ομάδα μας έμεινε από δυνάμεις και δεν μπόρεσε τελικά να πετύχει μια σπουδαία πρόκριση στον Τελικό του Πρωταθλήματος.

3ο Παιχνίδι

ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-1
Σετ: 20-25, 25-19, 25-18, 25-13

 

Η ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος βρίσκει το Παγκράτι στην 4η θέση με 13 συνολικά νίκες και 10 ήττες σε μια τρομερή χρονιά.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Γ. Παππάς (Α), Θ. Νικολάου, Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Δ. Στραγαλάς, Γ. Σεβαστός, Μ. Ντινόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Δ. Μαρκάκης (Λ), Σ. Βλαχάκης

More in Βόλεϊ