Μπάσκετ Ανδρών
National League 1: Γλαύκος Έσπερος – Παγκράτι 64-59
Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Γλαύκου Εσπέρου, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 64-59.
Η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρά τις σημαντικές απουσίες της, φτάνοντας κοντά σε μία μεγάλη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και προηγήθηκαν με 23-15 στο 10ο λεπτό, με τους παίκτες μας να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να μειώνουν τη διαφορά στο ελάχιστο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου(20΄31-30). Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το προβάδισμα στο τέλος της τρίτης περιόδου (30΄47-46). Το ντέρμπυ συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο, με τους παίκτες μας να χάνουν την ευκαιρία να έχουν ένα σουτ που θα τους χάριζε τη νίκη, όταν με το σκορ στο 61-59 στα 10” οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε βολή, αλλά πήραν το επιθετικό ριμπάουντ και με γκολ φάουλ σφράγισαν τη νίκη.
ΓΛΑΥΚΟΣ ΕΣΠΕΡΟΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 64-59
Διαιτητές: Λιαρομάτης-Λιότσιος-Κωνσταντινίδου
Δεκάλεπτα: 23-15, 31-30, 47-46, 64-59
ΑΕ Γλαύκου Έσπερου (Ρουμελιώτης): Γκάτζο 7, Μπαζίναs 15 (3), Καφεζάς 17 (1), Ρουμελιώτης 4, Γκαβασιάδης 4, Φραντζής 3, Καρατζάς, Κογιώνης 6, Αδαμόπουλος 6, Γκάτζιος 2, Ντόκιτς.
Παγκράτι (Οικονομόπουλος, Αντωνόπουλος): Μάλο 3, Τσολακάκης 3 (1), Ντότση, Ζητουνιάτης, Στογιάνοβιτς 15 (1), Λαμπρόπουλος 18 (1), Ζαρίφης 14 (2), Πρόφκα 1, Εζέτζα 4, Πιλκούδης 1
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Οικονομόπουλος: Συγχαρητήρια στην ομάδα του Γλαύκου-Εσπέρου για την νίκη! Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά εκεί και πραγματικά είναι πολύ δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίζεις . Συγχαρητήρια στον κόουτς Ρουμελιώτη! Περισσότερα όμως συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες μου, που έπρεπε να καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια λόγο κάποιων συγκυριών για να διεκδικήσουν την νίκη μέσα εκεί καθώς ξέραμε όλοι ότι εκεί έχουν μόλις μια ήττα σε 2 χρόνια, πέρσι, αφού είχαν εξασφαλίσει την πρώτη θέση με τους Γαργαλιάνους. Όμως η προσπάθεια των παιδιών μας ήταν συγκλονιστική κι είμαι περήφανος! Καταφέραμε να έχουμε την τύχη στα χέρια μας ακόμα και για ένα σουτ νίκης, όμως δυστυχώς χάσαμε το τελευταίο ριμπάουντ του αγώνα που έκρινε τον νικητή και δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε μια δυνατή νίκη!
Όταν χάνεις το μόνο που μετράει είναι να ανασυνταχθείς και να κερδίσεις το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι με τον Πανελευσινιακό στο σπίτι μας. Σημαίνει πολλά για μας αυτό το παιχνίδι και θα κάνουμε και πάλι τα πάντα μαζί με τον κόσμο μας για να φέρουμε αυτό το ροζ φύλλο στο Μετς.