Μπάσκετ Γυναικών
Β ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αχαρνής – Παγκράτι 40-48
Με εκτός έδρας νίκη με σκορ 40-48 απέναντι στην ομάδα των Αχαρνών συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Γυναικείο τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας.
Η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και πήρε από νωρίς τον έλεγχο, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα 10-17. Στη δεύτερη περίοδο, οι άμυνες έγιναν πιο σκληρές και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 17-25.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας συνέχισε να δείχνει την αμυντική της αποτελεσματικότητα και με σωστές επιλογές κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά στους 13 πόντους στο 30’, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 25-38.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο, παρά την προσπάθεια αντεπίθεσης των γηπεδούχων, οι αθλήτριές μας διατήρησαν την ψυχραιμία τους, έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση με 40-48.
ΑΧΑΡΝΗΣ -ΠΑΓΚΡΑΤΙ 40-48
Δεκάλεπτα: 10-17, 17-25, 25-38, 40-48
ΠΑΓΚΡΑΤΙ ( Σταμούλης ):Γερονικολού , Γκερμπη 2, Δανελλάκη 14, Μπότση , Κυρίτση 3, Χόντα 3 , Νάση 4 , Γαβριλίδη 9 , Λαγού 7 , Γρηγοριάδου 6 , Οικονόμου, Χαλίλ