Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ- ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΩΝ  75-76

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-20, 41-46, 56-50, 75-76

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λιόγας): Σκουζής, Λόλας 9 (1), Βασιλόπουλος 9 (1), Βαρδιάνος 11, Δημάκος 14 (2), Μίχαλος 14, Μαχαίρας 16, Κοτρώτσιος, Τζουγκαράκης 2.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΏΝ (Χατζηκυριακίδης): Πεχλιβάνης 2, Τώτσιος 11, Κουκάς 8, Καμπερίδης 6, Συμεωνίδης 12, Κακαρούδης 18, Παβλίσεβιτς 12 (2), Βοϊβατόπουλος 2, Τοπούζης 5.

Πρεμιέρα με ήττα για την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε 2’’ πριν το τέλος με σουτ του Παβλίσεβιτς υπό την πίεση τόσο του Βαρδιάνου όσο και του χρονόμετρου. Η ομάδα μας ξεκίνησε με ζωντάνια το παιχνίδι και με καλές επιθετικές επιλογές κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα το οποίο όμως οι Ίκαροι όχι μόνο κάλυψαν αλλά πέρασαν και μπροστά μεταφέροντας το παιχνίδι στους ψηλούς τους Συμεωνίδη και Κακαρούδη τους οποίους η άμυνά μας δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει. Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε με 41-46 και την ομάδα μας να έχει εμφανές αμυντικό αλλά και οργανωτικό πρόβλημα καθώς ο Βασιλόπουλος ήταν σε κακή ημέρα. Στο 2ο ημίχρονο με την είσοδο του Σκουζή που βοήθησε οργανωτικά και βοήθειες στην άμυνα από τον Κοτρώτσιο η ομάδα μας κατάφερνε να βρίσκεται κοντά στο σκορ χωρίς όμως να μπορεί να πετύχει ένα επιθετικό ξέσπασμα που θα της έδινε ψυχολογικό προβάδισμα. Τελικά με τον Μίχαλο να πετυχαίνει 2 βολές και να κάνει το 75-74 οι Σέρρες έχουν 12’’ για να εκδηλώσουν την τελευταία τους επίθεση. Ο Κουκάς επιχειρεί μπάσιμο, κλείνεται και πασάρει στον Παβλίσεβιτς ο οποίος ευστοχεί χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα των Σερρών. Από την ομάδα μας ξεχώρισε ο Δημάκος με συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση. Σημαντικές βοήθειες πήρε η ομάδα από τον Βαρδιάνο ο οποίος έκανε πολύ «βρώμικη» δουλειά  και από τον Μαχαίρα κυρίως επιθετικά.

More in Μπάσκετ Ανδρών