Connect with us

Μπάσκετ Γυναικών

Ε.Α. ΠΑΡΑΛΙΑ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 62-65

Φαίνεται ότι με την πρόσληψη του Χρήστου Τζαμάλη άλλαξε εντελώς το κλίμα στην ομάδα η οποία παρουσιάζει και πολύ μεγάλη βελτίωση και πάνω από όλα οικογενειακό κλίμα. Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το μέλλον αυτής της ομάδας στην κατηγορία και ενώ τα κορίτσια μας βρέθηκαν πίσω 12΄΄πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα με 55-53 κατάφεραν με κλέψιμο και καλάθι της Χατζηευσταθίου να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και τα κερδίσουν στην παράταση. Μία παράταση που εξελίχθηκε επίσης με δραματικό τρόπο. Συγκεκριμένα στα 7΄΄ πριν το τέλος και με την διαφορά στο +1 υπέρ μας (62-63) τα κορίτσια από την Πάτρα αστόχησαν σε δύο βολές οδηγώντας με άμεσο φάουλ την Μερισιώτη επίσης σε βολές. Η Καρδιτσιώτισα forward μιμήθηκε στην αστοχία των βολών αλλά κατάφερε να πάρει το επιθετικό ριμπάουντ και να σκοράρει διαμορφώνοντας το τελικό 62-65 με την Γαζέτα να κλέβει την μπάλα στην επαναφορά σφραγίζοντας το σπουδαίο διπλό. Έτσι η ομάδα μας έφτασε τις 3 νίκες και με νίκη την επόμενη Κυριακή στο Μετς επί της Τερψιθέας θα ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Πολύ καλές όλες οι παίκτριες που αγωνίσθηκαν,κάθε μία από το δικό της ρόλο με πρώτη σκόρερ για ένα ακόμα παιχνίδι την Μερισιώτη με 18.

Τα δεκάλεπτα: 11-16, 20-29, 35-39, 55-55κ.α, 62-65παρ.
Ε.Α. ΠΑΡΑΛΙΑ (Χουντής): Μπουγιούκου 22 (4), Κατρούτσου 2, Οκτάρα 12 (2), Πανίτσα, Δερμάτη, Νικολάου, Πετροπούλου 4, Μοσχοπούλου 22, Τζανοπούλου.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Τζαμαλής): Δέτση, Χατζηευσταθίου 14, Δασιοπούλου 6 (1), Χρυσοχόου, Γαζέτα 11, Νικολακάκη 4, Μουζούκη 5, Ιντσαμπούμ, Μερισιώτη 18, Μεϊμάρη, Κολοβού 7.

More in Μπάσκετ Γυναικών