Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

ΛΑΥΡΙΟ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 73-63

Σε ένα εκ προοιμίου δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που στην έδρα της είναι εξαιρετικά ισχυρή, η προσπάθειά μας έγινε δυσκολότερη λόγω της απουσίας του τραυματία Νίκου Μίχαλου. Μοιραία λοιπόν το επιθετικό βάρος έπεσε στον Φώτη Βασιλόπουλο ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά πετυχαίνοντας 24 πόντους με 7/9 τρίποντα επιτρέποντας στην ομάδα μας να είναι μέσα στην διεκδίκηση της νίκης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι περισσότερες όμως εναλλακτικές λύσεις του Λαυρίου από το οποίο ο Γιαννακόπουλος και ο Κακιούζης βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα έδωσαν τη νίκη στην γηπεδούχο ομάδα. Από την ομάδα μας που πάλεψε το παιχνίδι αλλά δεν είχε τις επιθετικές λύσεις που απαιτούντο εκτός του Βασιλόπουλου πάλεψαν και οι Κοτρώτσιος, Βαρδιάνος και Λόλας με 14 rebounds. Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Νήαρ Ηστ.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 36-35, 54-51, 73-63.
ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλής): Αθανασόπουλος, Καρβούνης, Μπάκας 2, Κούσουλας 2, Κακιούζης 20 (2), Σίνης, Γιαννακόπουλος 21 (2), Ζακυνθινός, Περάκης 7 (2), Λυκογιάννης, Ψηλέας 12.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Παπαδόπουλος): Σκουζής, Λόλας 7 (1), Βασιλόπουλος 24 (7/9 τριπ.), Καράβολας, Βούλγαρης, Βαρδιάνος 10 (1), Δημάκος, Μαχαίρας 15, Πλουτέτσκι 1, Κοτρώτσιος 6.

More in Μπάσκετ Ανδρών