Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑΣ, ΜΑΚΡΗΣ , ΜΠΡΑΙΝ ΜΠΕΡΙΣΙ , ΚΡΙΣ ΜΠΕΡΙΣΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΣΤΡΑΤΙΔΗΣ

Ο Α.Ο Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους αθλητές Αποστόλη Κουτρούλια (2,03 – 35 ετών. Πρώτος ριμπάουντερ στο περσινό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ολυμπιάδας Πατρών με 287 και τέταρτος σκορερ με 512 πόντους), Νίκο Μακρή (1,88 – 32 ετών), Άγγελο Συριστρατίδη (1,90 – 33 ετών), Μπράιαν Μπρέισι (2,01 – 33 ετών) και Κρίστροφερ Μπρέισι (1,98 – 31 ετών).

Ήρθαμε για τον τίτλο δήλωσαν οι Μπρέισι

Στο επίσημο site της ομάδας μίλησαν και τα πέντε νέα αποκτήματα της ομάδας με τα αδέλφια Μπρέισι να τονιζόυν. Αρχικά μίλησε ο μεγαλύτερος από τους δύο, ο Μπράιαν Μπρέισι ο οποίος τόνισε: “Ο μόνος λόγος που ήρθαμε στην Ελλάδα και στο Παγκράτι είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει άλλος στόχος για εμένα προσωπικά” για να προσθέσει ο Κρίστοφερ: “Συμφωνώ με τον αδελφό μου. Όλοι μας αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα μας στην Ελλάδα και θέλουμε να υποσχεθούμε στον κόσμο μας ότι θα κάνουμε το καλύτερο να τους ευχαριστήσουμε. Αισθάνομαι καλύτερα σχετικά με τον τραυματισμό μου και ανυπομονώ να πατήσω παρκέ και να βοηθήσω. Από ότι έχω δει ως τώρα το επίπεδο στην Ελληνική Α2 είναι αρκετά καλό, με τις ομάδες να στηρίζονται περισσότερο στις άμυνες και στην δύναμη”.

Ο Άγγελος Συριστρατίδης επιστρέφει για τρίτη φορά στο Παγκράτι, αλλά δεν θέλησε να πει πολλά για αυτή την επιστροφή. Αρκέστηκε να δηλώσει ότι: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επιστρέφω. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”.

Ως εκπλήρωση ενός από τους στόχους του, δηλαδή να αγωνισθεί στο Μετς και το Παγκράτι, αποκάλυψε ότι ήταν η μεταγραφή αυτή ο Τόλης Κουτρούλιας, ο οποίος τόνισε: “Το Παγκράτι είναι μια ιστορική ομάδα. Όταν πρώτο ήρθα στην Αθήνα να αγωνιστώ με τον Πρωτέα, το Παγκράτι τότε αγωνιζόταν στην Α1, θυμάμαι ότι είχε μια δυνατή ομάδα με γεμάτο το Μετς και η εικόνα που αντίκρισα στο κλειστό ήταν πολύ ωραία. Από εκεί και πέρα η ομάδα έκανε τον κύκλο της συμμετέχοντας σε μικρότερες κατηγορίες και πιστεύω ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να μπουν οι βάσεις ώστε η ομάδα να διεκδικήσει την επάνοδο της στην Α1. Από δική μου πλευρά, εγώ ήρθα με την εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα και πιστεύω να μπουν οι βάσεις η ομάδα το πολύ σε δυο χρόνια να έχει ανέβει στα “σαλόνια” του Ελληνικού μπάσκετ”.

Την εμπειρία του Μετς, και την ευχαρίστηση να έχει τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό του πλέον τόνισε ο Νίκος Μακρής λέγοντας: “Το Παγκράτι είναι μια ομάδα που δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις.Χρόνια ήμουν αντίπαλος με το Παγκράτι (αγωνιστικά) και χρόνια έρχομαι σε αυτό το γήπεδο και πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αγωνιστώ και εγώ σε αυτή την ομάδα. Οι στόχοι είναι ψηλοί, αυτό έψαχνα ως κίνητρο για την μεταγραφή μου. Καταφέραμε πάλι να συνεργαστούμε με τον Τάκη Καλατζή και τον πρόεδρο, ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και στο τέλος να χαμογελάσουμε όπως πρέπει. Ατομικά στόχος μου είναι να έχω καλύτερη χρονιά από πέρυσι και ομαδικά να έχουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε. Για τον κόσμο της ομάδας δεν έχω να πω πολλά λόγια, πάντα με είχε ως αντίπαλο αλλά πλέον θα τον έχω στο πλευρό μου και θα έχω την τύχη να με υποστηρίζουν”.

 

 

 

 

More in Μπάσκετ Ανδρών