Connect with us

Μπάσκετ Γυναικών

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 63-62

“Αυτοκτόνησαν” κυριολεκτικά τα κορίτσια μας καθώς ηττήθηκαν στην Πετρούπολη από τον τοπικό Άρη με 63-62, ενώ είχαν προηγηθεί στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου με 28-12!!!

Τα κορίτσια του Χρήστου Τζαμάλη μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, θέλοντας να καθαρίσουν από την αρχή την υπόθεση νίκη που κατά πάσα πιθανότητα θα τους εξασφάλιζε την παραμονή τους τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Έτσι με έφεση στην άμυνα, και με τις Γαζέτα, Δέτση, Σταματοπούλου, Δασιοπούλου και Πεσκαντζίου σε καλή ημέρα επιθετικά καταφέραμε να προηγηθούμε με 28-12 βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Οι γηπεδούχες με τις Λαμπροπούλου και Τζόλου ιδιαιτέρα εύστοχες κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά και να πλησιάσουν με το τέλος του ημιχρόνου με 29-32.

Η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει την πρωτοπορία ως το 39′ όπου ο Άρης προσπέρασε για πρώτη και τελευταία φορά με 63-62, εκμεταλλευόμενος την χαλαρή άμυνα της ομάδας μας αλλά και το 5ο φάουλ της Γαζέτα.

Στην προσπάθεια μας να προσπεράσουμε εκ νέου, και ενώ η Κολοβού επεχείρησε πάσα στην Δασιοπούλου ο διαιτητής της συνάντησης την χρέωσε με αυστηρό επιθετικό φάουλ δίνοντας ακόμα μια κατοχή στην ομάδα της Πετρούπολης.

Τα κορίτσια μας κατάφεραν να κλέψουν την μπάλα, αλλά εκ νέου το δίδυμο των Ραχιώτη και Παυλόπουλου αρνήθηκε φάουλ σε μπάσιμο της Δασιοπούλου με το φινάλε, καθώς στο ντράϊβ το οποίο επεχείρησε η αρχηγός της ομάδας μας απωθήθηκε από αντίπαλη παίκτρια χωρίς όμως να σφυριχτή η παράβαση.

Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας προδόθηκε από την άμυνα της, αλλά πλέον με 4 αγωνιστικές ως το τέλος και έχοντας μια νίκη περισσότερη από τον Παπάγου, αλλά και την διαφορά και τις Αμαζόνες στο Μετς δύσκολα θα χάσουν την παραμονή τους. Εξάλλου παρά την ήττα μας από τον Άρη Πετρούπολης κρατήσαμε την υπέρ μας διαφορά όντας ισόβαθμοι στους 23 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας με το Γαλάτσι.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 63-62 (29-32)
Διαιτητές: Ραχιώτης, Παυλόπουλος
Άρης Πετρούπολης (Ματζάκος): Λαμπροπούλου 19 (1), Αθανασίου 8, Τρανούλη 6, Κουτελιέρη 6, Νικολοπούλου, Τζόλου 15 (3), Δημητράκη, Χούμου 9 (3).
Παγκράτι (Τζαμάλης): Δέτση 11, Δασιοπούλου 6, Γαζέτα 11, Κολοβού 5, Ιντσαμπούν 1, Σταματοπούλου 14 (1), Πεσκατζίου 10,

More in Μπάσκετ Γυναικών