Connect with us

Μπάσκετ Γυναικών

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΠΕΥΚΗ 50-64

Με το αριστερό μπήκε στο στο 2013 η γυναικεία μας ομάδα μπάσκετ καθώς σε ένα κακό αγωνιστικά βράδυ ηττήθηκε στο Μετς από την Πεύκη με 50-64, χωρίς ωστόσο να χάσει την τέταρτη θέση στην οποία ανέβηκε εκμεταλλευόμενη την ήττα του Άρη Πετρούπολης και την ευνοϊκή ισοβαθμία μαζί του.

 

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παρκέ του Μετς και προηγήθηκαν με το καλημέρα με 2-9 για να μειώσει η ομάδα μας σε 13-15, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πλησιάσει ουσιαστικά στο σκορ, σε ένα παιχνίδι που τα περίμενε όλα μόνο από τις Γκριτζά και Μαστρογιαννίδου, με την έμπειρη σέντερ της ομάδας μας να χρεώνεται γρήγορα με 3 φάουλ.

 

Έτσι η Πεύκη με σαφή προσανατολισμό στην επίθεση κατάφερε να φτάσει στην τελική επικράτηση και να διπλασιάσει τις νίκες της έναντι της ομάδας μας την φετινή σεζόν.


ΠΑΓΡΚΑΤΙ 50 (22)
ΠΕΥΚΗ 64 (33)

Διαιτητές: Ορφανός, Πούλιος.
Παγκράτι (Λαγοπόδης): Δεμερτζή 4, Ινσταμπούν 2, Γαζέτα 6, Αναγνώστου 3, Μαστρογιαννίδου 16, Γκριτζά 19, Δέτση, Χασαπίδου.
Πεύκη (Δελώτη, Λοίζου): Ανδριαναπούλου, Βουλκίδη, Λοίζου 2, Κουτσαυγουστή 3, Φιλοπούλου 10, Κανελέτη 18, Λωσταράκου 4, Χατζίου, Φλίγου 2, Δουκίδη, Αρβανίτη 25.

More in Μπάσκετ Γυναικών