Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

Επιστρέφει “σπίτι” του ο Αλέξανδρος Ράπτης

 

Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα μας του πρώην αρχηγού της, Αλέξανδρου Ράπτη (32 ετών – 2,00), ο οποίος συμφώνησε για συμβόλαιο ενός έτους.

 

Παιδί της Κατερίνης ο Αλέξανδρος Ράπτης έχει αγωνισθεί σε όλες τις ομάδες της πόλης του, και σε όλες τους τις μορφές. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρχέλαο, μεταπήδησε στον Πιερικό ενώ συμμετείχε και όταν οι δυο ομάδας αποφάσισαν να πορευτούν μαζί ως Πιερικός Αρχέλαος.Στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΑΕΚ Άργους (2010-2011), σε μια σεζόν ορόσημο για τον ίδιο καθώς είχε πολύ καλή πορεία με 6,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ. Αυτό που τον απογείωσε ήταν η συμμετοχή του στο All Star Game του Πύργου, και στον διαγωνισμό καρφωμάτων στον οποίο εντυπωσίασε κερδίζοντας την 2η θέση.

 

Την περίοδο 2011-2012 ήρθε για πρώτη φορά στην ομάδα μας, και πραγματικά αγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες, καθώς έγινε και αρχηγός της, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα στην μυθική παραμονή της.Ο Ράπτης σε 30 παιχνίδια είχε 9,8 πόντους κατά μέσο όρο και 4 ριμπάουντ.

 

Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τον Φίλιππο Βέροιας, και ήταν από τους παίκτες που συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας της Ημαθίας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2.

 

“Χαρούμενος που γυρίζω στο δεύτερο μου σπίτι”

 

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παγκρατίου τόνισε το πόσο χαρούμενος και ικανοποιημένος είναι που επιστρέφει στο δεύτερο του σπίτι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στο δεύτερο σπίτι μου, εκεί που αγάπησα και αγαπήθηκα όσο σε καμία άλλη ομάδα.Θα κάνω ότι μπορώ απ τη μεριά μου να βοηθήσω την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι και να κάνουμε υπερήφανους τους οπαδούς μας.Η ομάδα κάνει καινούργια προσπάθεια να αποκαταστήσει το όνομα της και την αξιοπιστία της .Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, θα μιλήσω μέσα στο παρκέ και θα δώσω τις απαντήσεις μου εντός αγωνιστικού χώρου”.

More in Μπάσκετ Ανδρών