Connect with us

Μπάσκετ Γυναικών

Α’ ΕΣΚΑ: Παγκράτι – Άρης Πετρούπολης 50-20

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του το τμήμα Γυναικών του συλλόγου μας για την Α’ Φάση της Α’ Κατηορίας ΕΣΚΑ, επικρατώντας με 50-20 του Άρη Πετρόπουλης, στο Μετς.

Δε χωράει ιδιαίτερη κριτική στον αγώνα, με τις παίκτριές μας να έχουν ένα σχετικά εύκολο απόγευμα, παίρνοντας διψήφια διαφορά ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο (15-4), την οποία κράτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το τελικό σκορ 50-20, έφερε την 8η νίκη της ομάδας μας στην Α’ Φάση του φετινού πρωταθλήματος, καθώς και την πέμπτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.
Δυστυχώς ο σύλλογός μας δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, που θα έδινε και την ευκαιρία για ένα εισιτήριο στην Α2 και πλέον θα πρέπει να παλέψει στα play-out για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στα play-out, οι 4 τελευταίες ομάδες του ομίλου μας, καθώς και οι 4 τελευταίες ομάδες του 2ου ομίλου, θα σχηματίσουν έναν καινούργιο όμιλο 8 ομάδων.
Τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των τεσσάρων τελευταίων ομάδων κάθε ομίλου, μεταφέρονται στον βαθμολογικό πίνακα των play-out και ως εκ τούτου οι ομάδες αυτές δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους εκ νέου.
Εκεί, θα αγωνισθούν οι ομάδες του Α΄ομίλου με τις ομάδες του Β΄ομίλου, σε διπλούς αγώνες.
Οι τρεις (τουλάχιστον) τελευταίες ομάδες του νέου ομίλου, θα υποβιβαστούν.

Η ομάδα μας θα μπει με σημαντικό πλεονέκτημα στα play-out, καθώς έχει το απόλυτο 6/6 από τους αγώνες της Α’ Φάσης.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 50-20
Δεκάλεπτα: 15-4, 26-10, 39-15, 50-20
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Αντωνόπουλος- Σταμούλης): Γεωργουσοπούλου 9(2), Βροχίδου Π. 2, Βροχίδου Στ. 2, Χαρίση 12, Μαρούδα 8,Καραβασίλη 8, Χόντα, Γκέρμπι, Μπάκα, Καβακίδου 4, Καραμπεσίνη, Μακρυνίκα 5

More in Μπάσκετ Γυναικών